Just nu har jag en längtan efter lite party med goa vänner och DÅ ska det dansas jädrar i mig till "IN THE CLUB" med Danny för den snurrar på min hjärna hela tiden just nu, och jag har en känsla av att både pizzadansen, markoliodansens och Rosinskans stutsdans passar till den låten:-)
![]() |
| Uppladdning inför kvällens Mello.....godingar:-) |
![]() |
| Uppladdning under Mello.....tillkom visst lite chips och dipp oxå:-) |
I lördags hade ju jag och våra två "små" barn mellomys och det förvigade vi så klart med lite bilder. Att ta bilder på kommando är inte så svårt men det är inte alltid objekten är med på det hela, så självklart var det nödvändigt med lite miner........

I söndags var det först lite idrottande och sen på eftermiddagen kom mamsen, pappsen, mormor och Stisse på fika! Lite försenade födelsedagspresenter fick jag och Simpan och det är alltid roligt!!
![]() |
| Världens bästa mamma och mormor posar (??) lite inför kameran:-) |
Jag fick en jätte go parfym, trevåningsfat och en lager 2 tröja som jag ska ha nu när jag ska ta tag i uppladdningen inför Göteborgsvarvet!
En go ananaspaj bjöd vi på och bild på den hade jag tänkte lägga ut här på bloggen MEN vi var för åpna så jag hann inte ta kort innan den var uppäten;-)
Den var verkligen jäääätte god så jag kan starkt rekomendera den!!Receptet kommer här...
Rosinskans underbart goa ananaspaj!
Tillagning
Pajskal:
150 g margarin/smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Smet:
1 stor burk (500g) krossad ananas utan spad
2 dl creme´fraich/lätt creme fraiche
1 ägg
1 dl socker
1 tsk vaniljsocker
Gör så här:
1. Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg. Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diamter.
2. Rör ihop ägget, creme fraichen, socker och vaniljsocker.
3. Blanda i avrunnen krossad ananas.
4. Häll fyllningen i pajformen. Grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 20-30 minuter.
5. Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass, lättvispad grädde eller vaniljvisp (det hade vi)
Mmmm va gott!!!
Puss och go kvällens på er från Rosinskan:-)






Inga kommentarer:
Skicka en kommentar